Login za korisnike
CAPTCHA
Molimo Vas da u polju ispod upišete tekst sa slike.
Navigacija
Donatori
Pretraga Mojekarijere
Loading

IUS: Paromlinska 66, 71000 Sarajevo, BiH
Tel : +387 33 720 600
Fax: +387 33 720 625

E-mail: info@ius.edu.ba

Istanbul Office: Oğuzhan Caddesi Akkoyunlu Sokak 
Transal 
İş Merkezi No:1 Kat: 4 Fındıkzade / Istanbul
Tel: +90 212 631 22 81 

E-mail: iusistanbul@ius.edu.ba

Web: http://www.ius.edu.ba

Smjerovi:

Fakultet za edukaciju je osnovan 2009. godine kao četvrti fakultet Internacionalnog univerziteta u Sarajevu (IUS). Glavni cilj fakulteta je da obrazuje predavače i odgajatelje kvalifikovane da predaju na svakom obrazovnom nivou na institucijama diljem svijeta. Teoretski, kao i primjenjeni, predmeti koje fakultet nudi svojim studentima, omogućavaju budućim nastavnicima da postanu profesionalci koji su u stalnom doticaju sa modernim naučnim i tehnološkim razvojem i promjenama, te koji imaju volju i kapacitet da primjene ove promjene u vlastitim nastavničkim aktivnostima.


Stručnjaci za srednjoskolčko obrazovanje izrađuju i prilagođavaju obrazovne programe, podučavaju u jednom ili više predmeta i izvode programe za obrazovanje odraslih.

Slike ovog zanimanja/zvanja: 

Oglasi za posao za ovo zanimanje/zvanje:: 

Učitelji rade u osnovnim školama na podučavanju učenika i ocjenjivanju njihovog znanja. Pored toga vode razrednu nastavu i vannastavne aktivnosti i druge vaspitno-obrazovne poslove (npr. različite sekcije, ekskurzije). Poželjno je da osposobljavaju učenike da razvijaju vlastite načine učenja i mišljenja, te podstiću razvoj njihovih potencijala.

Slike ovog zanimanja/zvanja: 

Oglasi za posao za ovo zanimanje/zvanje:: 

Slike ovog zanimanja/zvanja: 

Oglasi za posao za ovo zanimanje/zvanje::